Nyheder!

indkaldelse til generalforsamling i hoved afd. 

kig her! KLIK HER

_______________________________________________________________

Så kunne vi endelig afslører det 😍🤩 

Gert og Jette fik hæderstegn i sølv 🙏😍🤩

Her er teksten der blev sendt ind til indstillingen 😍

Næstved motor klub autoafdelingen indstiller hermed Gert Nielsen og Jette Nielsen til hver deres Dasu hæderstegn i sølv

Gert og Jette Nielsen har i mange år været en del af NMKA først som kører og derefter mange år i bestyrelsen lidt af dele faktisk og gjort en kæmpe indsats for klubben.

Især i år 2023 har været presset med for få folk i bestyrelsen så de har haft mange hatte på - formand, bane- formand, teknisk chef, løbsleder assistent. Sekretær, løbsleder, festudvalg osv vi kunne blive ved. De har en ildsjæl for NMKA og de bliver ved år efter år. 2 mennesker der gør uendelig meget for vores bane fortjener et kæmpe skulder klap.

Gert og Jette gør et kæmpe arbejde på banen, som mange ikke ser, vi skal alle huske på at folk kun ser hvad der sker under et løb, de ser ikke al det der bliver lavet før under og efter et løb.

Gert gør utrolig mange ting ude på banen for at holde banen god og lækker, han prøver og holde styr på alle som den formand han nu er, med en masse bolde i luften.. Jette holder styr på al papir arbejdet, så meget at hele bordet derhjemme sejler i papirer. De knokler simpelthen så meget for at nisseringen kører derudaf, ligger utallige timer i, og ja selv campingvognen bliver sat på banen dage før løb for at være sikre på at de har styr på det hele. Nogen gange glemmer de helt sig selv og hinanden, fordi de vil gøre så meget for banen og nogen gange giver de lidt op og syntes det er svært, så derfor fortjener de den største anerkendelse og roser for det store arbejde der til tider føltes uendelig hårdt.

Det er 2 store personligheder der virkelig fortjener et skulderklap for al det de laver og al den tid de ligger i.

Så derfor vil vi resten af bestyrelsen og klubben gerne vise dem at vi er taknemlige for deres indsats og påskønner deres ildsjæl ved og indstille dem til hæderstegnet i sølv

gertogjette

bevis

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

______________________________________________________________

 

 Trænings info klik HER!

 Tilmelding til alle løb på:         http://www.frdasucup.dk/offroad/kalendervis.asp

Arrangementer i klubben: 
Træning: 175 kr. for medlemmer ungdom 90
Klubmesterskab: 350 kr. og ungdom 175kr. 

Forudbetaling via:  Mobilepay nr. 770855

Tænk gerne over om du som kører har mulighed for at medbringe en flagpost-hjælper til træninger.